Endelig - Livets Bølger Podcast!

Apr 21, 2023

Jeg snakker mye om prokrastinering, og denne podcasten vil jeg være helt ærlig å si at jeg har prokrastinert i nesten 3 år - helt siden nedstengningen våren 2020, da jeg begynte å være synlig online. I Facebook-gruppene jeg lagde for de som var opptatt av å finne sin balanse og indre ro, leste jeg flere meditasjoner ukentlig og jeg hadde live-sendinger med foredrag om alt fra foreldrerollen til takknemlighet og egenterapi. 

Flere av de som fulgte meg, sendte meg meldinger og etterspurte en podcast slik at de kunne høre på meg i løpet av dagen sin mens de var i bevegelse. Jeg startet flere ganger med å lage episoder, teste apper og lage navn og profilfoto. Men det kjentes bare ikke ut som rett tid. Jeg var ikke klar.

Det har skjedd mye i mitt liv disse tre årene, og endelig er jeg på et sted der jeg nå fant meg selv 100 % klar til å gjøre podcasten til virkelighet. Akkurat som den følelsen du får når du har fått nok - så opplevde jeg nå at jeg var klar! Episoder vil slippes hver fredag, og jeg gleder meg til mange spennende gjester i tillegg til egne episoder med min kunnskap, erfaring og inspirasjon. 

Allerede finner du 8 episoder i podcasten som du kan lytte til både på Spotify og Apple Podcast. I de første episodene har jeg valgt å dele min historie med deg, fordi den er alltid med meg som base, kart og intuisjon.

God lytting! - og fortell meg gjerne hva du syntes om episodene, og hva du ønsker å høre mer om! 

https://spotifyanchor-web.app.link/e/jZMYV6ZIbzb