EQ-terapi - å tenke med hjertet

Hva har stoppet deg hittil fra å tenke med hjertet?  

........

Jeg elsker denne betegnelsen som forfatteren Daniel Goleman har på emosjonell intelligens (EQ). Det er akkurat det jeg opplever at EQ handler om; å skape en balanse mellom IQ og EQ - hodet og hjertet.

 

Hva har stoppet deg hittil fra å tenke med hjertet? Ofte handler det om at du ikke har fått innsikt i dine egne følelser. Du har ikke fått mulighet til å bli kjent med deg selv. Bli kjent med hvordan du føler deg. Få tid til å virkelig kjenne etter og undre deg over hvordan du har det, og hva som er grunnen til at du har det på den måten.

 

Hvis du har gått glipp av disse erfaringene, eller møtt noen på din vei som vingeklippet både deg - hvordan skal du da kunne kjenne etter, ivareta, motivere og ikke minst kjenne igjen disse følelsene hos andre?

 

I EQ-terapi hjelper jeg deg til å bli kvitt den bagasjen du går rundt og bærer på, slik at du endelig kan føle det du vil føle. Leve slik du vil leve.

 

Gjennom å gå inn og bearbeide din historie og din bagasje, vil du bli din egen mønsterbryter. Finne og bli glad i din egen kjærlighetskriger. Det handler om å få tilbake selvfølelsen din, og å se OG anerkjenne din egen verdi.

 

Det handler om å bli glad i deg selv igjen

- virkelig kjenne hvor verdifull du er.

 

Ønsker du å snakke mer med meg om hva EQ-terapi kan gjøre for deg? Book en gratis samtale med meg online.

Jeg gleder meg til å lytte og snakke med deg!

 

Bestill gratis samtale her