Er du i ferd med å starte opp som EQ-terapeut, og vil gjøre det så enkelt som mulig?

Ønsker du å være en del av et faglig og kjennbart fellesskap?

 

Velkommen inn til 

GRÜNDERHJERTET

 et unikt fellesskap for EQ-terapeuter 

 

som er perfekt for deg som savner et eget fagmiljø der du kan få inspirasjon og informasjon av de som forstår deg aller mest!

 Ønsker du også å lære mer om sosiale medier, nettsider, personvern, budsjett og alt annet som hører gründerlivet til, men synes det er vanskelig å manøvrere i den verdenen som terapeut?  

 

 

Det tar mye tid å finne ut av alt når du starter opp som terapeut. Hva er din tid verdt?

Jeg vet at du vil bruke så lite tid og penger som mulig når du starter opp som terapeut! Hvor mye tid har du til å knote med YouTube-videoer? Hvor mye penger vil du bruke på kurs som ikke er rettet mot deg som EQ-terapeut? 

Inne i Gründerhjertet finner du alt du trenger å vite, inkludert hvordan du priser dine tjenester i forhold til din verdi som terapeut UTEN dårlig samvittighet!

Ja, dette vil jeg være en del av!

I Gründerhjertet finner du..

Et fagmiljø du kan bruke når det passer for deg

Gründerhjertet består av videoer, live-sendinger, gjester, webinarer og workshops som vil booste deg både privat og profesjonelt

Gründermøte hver uke

Hver mandag starter vi uken med et felles videomøte der tema er "Hva er ditt behov idag?" Disse to timene vies det du ønsker svar, støtte eller å bli hørt og møtt på, og har blitt en av grunnpilarene i Gründerhjertet.

Et herlig fellesskap

Inne i Gründerhjertet finner du det ultimate miljøet for deg som er EQ-terapeut! Her er det mulighet for å chatte, ha kaffetreff i egne rom eller lage avtaler for bytte av terapi og utveksling av erfaringer. 

Anne Beate

Nå har jeg vært i Grunderhjertet i ca 2 mnd. Elisabeth deler raust av sine erfaringer, så jeg kan bygge min business steg for steg. Dette oppleves veldig trygt for meg, da det tekniske ikke er min sterke side. Grunderhjertet er blitt for meg kollega gjengen som jeg kan sparre med når det er noe jeg lurer på 😀 Dette kan sterkt anbefales!

Karen-Mette

Elisabeth er verkelig god i digitale duppedingser mht business og digitale verktøy. Ho tok meg verkeleg trygt og stødig gjennom alt rundt installering, oppsett av funksjoner etc.

 

Hvem er jeg?

Jeg heter Elisabeth, og jeg er så glad for å se deg her inne i mitt univers online og på Sicilia! Jeg er EQ-terapeut, driver VOLO EQ-terapi & veiledning og står bak "Livets Bølger". 

For noen år siden følte jeg at livet mitt var over, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å fungere i et nytt liv. Jeg gikk fra å være kone, mamma, barnehagelærer og faglig veileder til en ensom tilværelse med null energi, angstanfall og depresjon. 

Idag er jeg kvinnelig gründer, forfatterspire og ikke minst, samboer med min italienske drømmemann her på Sicilia. Nå vet jeg at livet mitt blir akkurat slik jeg ønsker at det vil være, og brenner for å spre min kunnskap og budskap om at kvinner setter av egentid uten å kjenne på dårlig samvittighet.

Jeg elsker sosiale medier og nettdesign, og har i et par tiår skapt og designet online som hobby for familie, jobb og idrettsklubber. Gleden ble stor da jeg forsto hvor nyttig denne pasjonen og kunnskapen ble i gründerlivet, og gleder meg nå enda mer over å kunne dele denne kunnskapen med andre! 

Til deg fra meg ♡

Bare du kan skape de endringene som behøves for å gjøre drømmene dine virkelige! La 2024 bli ditt år! Dette kan bli starten på ditt nye liv og din karriere!

Månedsmedlemskap

349,-

Ingen bindingstid

  • Tilgang til Gründerhjertet Community
  • Webinar & Workshops
  • Gjesteforelesere
  • Gründermøte hver mandag
  • 1-1 veiledning
Velkommen inn ♡

Ofte stilte spørsmål

Tenk å kunne ta en kaffepause med kollegaer selv om du jobber alene? Det kan du i Gründerhjertet ♡

Hege

Jeg vil varmt anbefale å bli med i Gründerhjertet. Det er et herlig felleskap, spesielt for oss som jobber alene. Elisabeth er en varm, trygg og veldig kunnskapsrik person som tilrettelegger og hjelper deg med det du trenger. Jeg har blitt pushet og fått støtte i prosessen min og det setter jeg uendelig stor pris på. Det er godt å ha noen å spørre om alt teknisk som jeg selv ikke er god på, også er det godt å ha en heiagjeng i ryggen. Så er du usikker, prøv - det er en herlig gjeng der inne.

Maren

Jeg kan varmt anbefale Gründerhjerte til alle som søker et felleskap for å starte eller få en boost for sin terapautpraksis. Gründerhjertet er fullt av nyttig informasjon, kunnskap -både mht fag og alt praktisk du kunne ønske informasjon, støtte eller hjelp med. Elisabeth er den mest imøtekommende, kunnskapsrike og inspirerende jeg har møtt på lenge og skaper virkelig et levende og aktivt forum for alle der de er i sin prosess.

Månedsmedlemskap

349,-

Ingen bindingstid

  • Tilgang til Gründerhjertet Community
  • Webinar & Workshops
  • Gjesteforelesere
  • Gründermøte hver mandag
  • 1-1 veiledning
Velkommen inn ♡