La 2023 bli året der du gir plass til dine drømmer for deg og din karriere som terapeut!

Har du lengtet etter et fellesskap der du kan utvikle deg selv som terapeut og gründer sammen med andre?

 

Da kan jeg med glede endelig invitere deg til

GRÜNDERHJERTET

♡ et unikt community for terapeuter ♡

 

som er perfekt for deg som savner et eget fagmiljø der du kan få inspirasjon og informasjon både som terapeut og som gründer!

 Ønsker du å lære mer om sosiale medier, nettsider, personvern, budsjett og alt annet som hører gründerlivet til, men synes det er vanskelig å manøvrere i den verdenen som terapeut?  

Dette, og et eget fellesskap for terapeuter, vil du finne i mitt helt nye

Livets Bølger Community

 

Hvor mye ønsker du å være en del av et daglig og faglig fellesskap for terapeuter?

Kan du egentlig sette en pris på den verdien? Inne i Gründerhjertet er det også noe vi prater om; Hvordan priser jeg min verdi som terapeut OG kjenner at det er helt greit?

Ja, dette vil jeg være en del av!

I Gründerhjertet vil du få tilgang til..

Et fagmiljø for deg som er gründer & terapeut

Gründerhjertet vil bestå av innlegg, live-sendinger, gjesteforelesere, webinarer og workshops som vil booste deg både som terapeut og privat

Et herlig fellesskap

Inne i Gründerhjertet vil du få mulighet til å ha kontakt med de som virkelig forstår! Her er det bl.a. mulighet for chat, kaffetreff i egne rom, å lage avtaler for bytte av terapi og utveksling av erfaringer. 

Hjertetreff hver uke

Husker du hvordan det var å dele i gruppe?  Opplevelsen av å kunne få tømme hjertet og bli tatt imot, anerkjent og løftet er helt unik. Vi er mange som savner denne følelsen, og derfor er dette en av pilarene i Gründerhjertet Community.

Anne Beate

Etter jeg ble med i Gründerhjertet, ble jeg mer trygg og motivert til å jobbe som selvstendig EQ-Terapeut. Her deler vi kunnskap, erfaringer og støtter hverandre på veien.  Fantastisk herlig bukett med kvinner, som er lette å bli kjent med, og som jeg føler vil meg vel.

Karen-Mette

Elisabeth er verkelig god i digitale duppedingser mht business og digitale verktøy. Ho tok meg verkeleg trygt og stødig gjennom alt rundt installering, oppsett av funksjoner etc.

Hvem er jeg?

Jeg heter Elisabeth, og jeg er så glad for å se deg her inne i mitt univers online og på Sicilia! Jeg er EQ-terapeut, driver VOLO EQ-terapi & veiledning og står bak "Livets Bølger". 

For noen år siden følte jeg at livet mitt var over, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å fungere i et nytt liv. Jeg gikk fra å være kone, mamma, barnehagelærer og faglig veileder til en ensom tilværelse med null energi, angstanfall og depresjon. 

Idag er jeg kvinnelig gründer, forfatterspire og ikke minst, samboer med min italienske drømmemann her på Sicilia. Nå vet jeg at livet mitt blir akkurat slik jeg ønsker at det vil være, og brenner for å spre min kunnskap og budskap om at kvinner setter av egentid uten å kjenne på dårlig samvittighet.

Jeg elsker sosiale medier og nettdesign, og har i et par tiår skapt og designet online som hobby for familie, jobb og idrettsklubber. Gleden ble stor da jeg forsto hvor nyttig denne pasjonen og kunnskapen ble i gründerlivet, og gleder meg nå enda mer over å kunne dele denne kunnskapen med andre! 

Sett deg på venteliste idag!

Vær av de første som får beskjed når Gründerhjertet åpner dørene igjen

Ved å sette deg på ventelisten, kommer du på min e-post liste for nyhetsbrev. Avmelding når du ønsker.

Til deg fra meg ♡

Bare du kan skape de endringene som behøves for å gjøre drømmene dine virkelige! La 2023 bli ditt år! Dette kan bli starten på ditt nye liv og din karriere!

Ofte stilte spørsmål

Hver måned blir det Gründertreff der vi vil snakke om et bestemt tema som er viktig på din gründerreise som terapeut ♡

På disse treffene vil vi iblant få besøk av gjesteforelsere!

Herlige gründerkvinner som jobber med viktige tema vi trenger å vite noe om som gründere!

Tenk å kunne ta en kaffepause med kollegaer selv om du jobber alene? Det kan du i Gründerhjertet ♡

Hege

Jeg vil virkelig anbefale å bli med i Gründerhjertet.

Jeg har bare vært med i en uke men allerede lært masse nytt og fått så mye ny inspirasjon. Jeg opplever Elisabeth som både hjertevarm og veldig kunnskapsrik, hun har virkelig mye å lære bort. Og hun er så god på å formidle det hun kan på en lettforståelig måte. Så takk til Elisabeth som skaper dette rommet hvor vi kan lære, dele og heie på hverandre.

Maren

Som nyutdannet terapeut, med et ønske om å starte opp selv, føler jeg meg virkelig som Bambi på glattisen. Det er SÅ mange ting å sette seg inn i. Her snakker jeg om alt fra marketing, programvarer, forsikringer, til journalføring og GDPR. Allerede etter kun to møter, har jeg fått masse nyttig informasjon, hjelp, tips og erfaringsdeling, som kommer til å spare meg for masse arbeid og utprøving i blinde.

Jeg er SÅ takknemlig for at jeg fant deg og Livets Bølger / Gründerhjertet. Ditt herlige blide, åpne vesen er definitivt kronen på verket mht å føle meg velkommen til å spørre om hva som helst. Så jeg kan virkelig ikke få anbefalt dette nok!!!

Sett deg på venteliste idag!

Vær av de første som får beskjed når Gründerhjertet åpner dørene igjen

Ved å sette deg på ventelisten, kommer du på min e-post liste for nyhetsbrev. Avmelding når du ønsker.