"Tenk om det fantes et nettverk for EQ-terapeuter som ønsker å starte opp for seg selv?" sa ei til meg for ikke lenge siden. Jeg hadde invitert til felles kontortid der vi kunne sitte og samarbeide på Zoom, og selv om vi ikke jobbet med det samme så likte hun feelingen av et fellesskap!

Og det fellesskapet? Det finnes jo alt! 

 

Velkommen inn til 

GRÜNDERHJERTET

 et unikt nettverkssted for EQ-terapeuter 

 

som er perfekt for deg som savner et eget fagmiljø der du kan få inspirasjon, kunnskap og fellesskap sammen med "dine"!

 

 

Det er ensomt å starte opp som gründer!

Da jeg startet opp som EQ-terapeut november 2019 visste jeg ingenting om å drive business! Jeg var innom flere ulike businessmentorer og lærte både mye og lite av de, samtidig som pengene føyk ut og veldig lite kom inn. 

Følelsen av å ikke bli sett og forstått for mitt ikke-dømmende menneskesyn - eller bare det å jobbe med å hjelpe mennesker å heles framfor å selge produkter - gjorde at jeg ofte følte meg litt utenfor og ikke helt hjemme. Derfor; Gründerhjertet - et helt eget nettverkssted for EQ-terapeuter som vil stå på egne ben!

Jeg vet at du vil bruke så lite tid og penger som mulig når du starter opp som terapeut!

Hvor mye tid har du til å knote med YouTube-videoer?

Hvor mye penger vil du bruke på kurs som ikke er rettet mot deg som EQ-terapeut? 

HVA MED Å PRØVE DETTE KINDEREGGET?!

Inne i Gründerhjertet finner du alt du trenger å vite for å starte opp og jobbe som EQ-terapeut OG du finner alle de du ønsker og savner "å henge med". Det er ensomt å være gründer, og til tider kan det kjennes enda mer ensomt å være EQ-terapeut. Dette unike fellesskapet som ikke bare jeg, men alle medlemmene, har skapt og skaper er faktisk det eneste daglige sosiale og faglige nettverket for EQ-terapeuter du finner! 

Hver uke møtes vi til faste gründermøter online (både dag og kveld) der vi drøfter vår business og terapi-erfaringer. Ofte blir det også tid til en liten innmelding om noen har behov for det, og det er helt frivillig å være med på møtene så mye eller så lenge du ønsker og/eller har behov for. På hvert møte kan du stille meg spørsmål om alt du lurer på, og ellers er jeg tilgjengelig for deg 24/7 inne i nettverket!

I 2024 lanserte jeg KONTORTID der vi jobber alene, men sammen, og du kan møtes til en kaffepause på fredda´n om du savner jobb-fredagene!

Ja, dette vil jeg være en del av!

I Gründerhjertet finner du..

Et fagmiljø du kan bruke når det passer for deg

Gründerhjertet består av videoer, live-sendinger, gjester, webinarer og workshops som vil booste deg både privat og profesjonelt

Gründermøter hver uke

Hver mandag formiddag og hver torsdag kveld møtes vi til et felles videomøte der tema er "Hva er ditt behov idag?" Disse to timene vies det du ønsker svar, støtte eller å bli hørt og møtt på, og har blitt en av grunnpilarene i Gründerhjertet. 

Et herlig fellesskap

Inne i Gründerhjertet finner du det ultimate miljøet for deg som er EQ-terapeut! Her er det mulighet for å chatte, ha kaffetreff i egne rom eller lage avtaler for bytte av terapi og utveksling av erfaringer. 

Blir det ensomt på kontoret?

Nytt i 2024 er introduksjonen av KONTORTID. Hver onsdag mellom 10-12 åpnes et online rom der vi kan sitte og jobbe med video uten lyd - nesten som i et kontorfellesskap. Du kan jobbe med akkurat det du vil, og samtidig ha muligheten til å åpne mikrofonen for å stille spørsmål eller spørre om noen er klar for en kaffepause! 

Dette er på vei til å bli en av de mest populære rommene, og utover i 2024 vil det åpnes for flere dager og kvelder med kontortid! Jeg har laget Gründerhjertet for dere, og tilpasser så langt jeg har mulighet! 

Anne Beate

Elisabeth deler raust av sine erfaringer, så jeg kan bygge min business steg for steg. Dette oppleves veldig trygt for meg, da det tekniske ikke er min sterke side. Grunderhjertet er blitt for meg kollega gjengen som jeg kan sparre med når det er noe jeg lurer på 😀 Dette kan sterkt anbefales!

Karen-Mette

Elisabeth er verkelig god i digitale duppedingser mht business og digitale verktøy. Ho tok meg verkeleg trygt og stødig gjennom alt rundt installering, oppsett av funksjoner etc.

 

Hvem er jeg?

Jeg heter Elisabeth, og jeg er så glad for å se deg her inne i mitt univers online og på Sicilia! Jeg er EQ-terapeut, driver VOLO EQ-terapi & veiledning og står bak "Livets Bølger". 

For noen år siden følte jeg at livet mitt var over, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å fungere i et nytt liv. Jeg gikk fra å være kone, mamma, barnehagelærer og faglig veileder til en ensom tilværelse med null energi, angstanfall og depresjon. 

Idag er jeg gründer, forfatterspire og ikke minst, samboer med min italienske drømmemann her på Sicilia. Nå vet jeg at livet mitt blir akkurat slik jeg ønsker at det vil være, og brenner for å spre min kunnskap og budskap om at kvinner setter av egentid uten å kjenne på dårlig samvittighet.

Jeg elsker sosiale medier og nettdesign, og har i et par tiår skapt og designet online for mine arbeidsplasser, familie og idrettsklubber. Januar 2023 startet jeg opp Gründerhjertet fordi jeg merket et stadig stigende behov fra EQ-terapeuter rundt meg som ønsket både min hjelp og som søkte et fellesskap! 

Det har vært et magisk halvannet år, og jeg gleder meg skikkelig over å kunne bruke min kunnskap, erfaring og det JEG synes er gøy å holde på med til å hjelpe andre som vil endre verden og bidra med sin kunnskap og erfaring! Heia oss hver og en!  

Til deg fra meg ♡

Bare du kan skape de endringene som behøves for å gjøre drømmene dine virkelige! La 2024 bli ditt år! Dette kan bli starten på ditt nye liv og din karriere!

Månedlig medlemsskap

349,-

ingen bindingstid • ingen prisendring

 • Gründerhjertets Ressursbank
 • Faglig Oppdatering
 • Webinarer & Workshops
 • Gjesteforelesere
 • Gründermøter 2 x uken, dag & kveld
 • Kontortid i felles rom online
 • Kaffeprat
 • Bytting av terapi/gruppeterapi
 • Veiledning med Elisabeth
Trykk her for 14 dager gratis

Ofte stilte spørsmål

Tenk å kunne ta en kaffepause med kollegaer selv om du jobber alene? Det kan du i Gründerhjertet ♡

Hege

Jeg vil varmt anbefale å bli med i Gründerhjertet. Det er et herlig felleskap, spesielt for oss som jobber alene. Elisabeth er en varm, trygg og veldig kunnskapsrik person som tilrettelegger og hjelper deg med det du trenger. Jeg har blitt pushet og fått støtte i prosessen min og det setter jeg uendelig stor pris på. Det er godt å ha noen å spørre om alt teknisk som jeg selv ikke er god på, også er det godt å ha en heiagjeng i ryggen. Så er du usikker, prøv - det er en herlig gjeng der inne.

Maren

Jeg kan varmt anbefale Gründerhjerte til alle som søker et felleskap for å starte eller få en boost for sin terapautpraksis. Gründerhjertet er fullt av nyttig informasjon, kunnskap -både mht fag og alt praktisk du kunne ønske informasjon, støtte eller hjelp med. Elisabeth er den mest imøtekommende, kunnskapsrike og inspirerende jeg har møtt på lenge og skaper virkelig et levende og aktivt forum for alle der de er i sin prosess.

Månedlig medlemsskap

349,-

ingen bindingstid • ingen prisendring

 • Gründerhjertets Ressursbank
 • Faglig Oppdatering
 • Webinarer & Workshops
 • Gjesteforelesere
 • Gründermøter 2 x uken, dag & kveld
 • Kontortid i felles rom online
 • Kaffeprat
 • Bytting av terapi/gruppeterapi
 • Veiledning med Elisabeth
Trykk her for 14 dager gratis