La 2023 bli året der du gir plass til dine drømmer for deg og din karriere som terapeut!

Har du lengtet etter et fellesskap der du kan utvikle deg selv som terapeut og gründer sammen med andre?

 

Da kan jeg med glede presentere deg for

GRÜNDERHJERTET

 

Velkommen inn til 

 et unikt community for terapeuter 

 

som er perfekt for deg som savner et eget fagmiljø der du kan få inspirasjon og informasjon både som terapeut og som gründer!

 Ønsker du å lære mer om sosiale medier, nettsider, personvern, budsjett og alt annet som hører gründerlivet til, men synes det er vanskelig å manøvrere i den verdenen som terapeut?  

Dette, og et eget fellesskap for terapeuter, vil du finne i mitt helt nye

Livets Bølger Community

 

Hvor mye ønsker du å være en del av et daglig og faglig fellesskap for terapeuter?

Kan du egentlig sette en pris på den verdien? Inne i Gründerhjertet er det også noe vi prater om; Hvordan priser jeg min verdi som terapeut OG kjenner at det er helt greit?

Ja, dette vil jeg være en del av!

I Gründerhjertet vil du få tilgang til..

Et fagmiljø for deg som er gründer & terapeut

Gründerhjertet vil bestå av innlegg, live-sendinger, gjesteforelesere, webinarer og workshops som vil booste deg både som terapeut og privat

Gründermøte hver uke

Hver mandag starter vi uken med et felles videomøte der vi diskuterer fag og vår business. Dette er et utrolig populært, og har blitt en av grunnpilarene i Gründerhjertet.

Et herlig fellesskap

Inne i Gründerhjertet vil du få mulighet til å ha kontakt med de som virkelig forstår! Her er det bl.a. mulighet for chat, kaffetreff i egne rom, å lage avtaler for bytte av terapi og utveksling av erfaringer. 

Anne Beate

Nå har jeg vært i Grunderhjertet i ca 2 mnd. Elisabeth deler raust av sine erfaringer, så jeg kan bygge min business steg for steg. Dette oppleves veldig trygt for meg, da det tekniske ikke er min sterke side. Grunderhjertet er blitt for meg kollega gjengen som jeg kan sparre med når det er noe jeg lurer på 😀 Dette kan sterkt anbefales!

Karen-Mette

Elisabeth er verkelig god i digitale duppedingser mht business og digitale verktøy. Ho tok meg verkeleg trygt og stødig gjennom alt rundt installering, oppsett av funksjoner etc.

Hvem er jeg?

Jeg heter Elisabeth, og jeg er så glad for å se deg her inne i mitt univers online og på Sicilia! Jeg er EQ-terapeut, driver VOLO EQ-terapi & veiledning og står bak "Livets Bølger". 

For noen år siden følte jeg at livet mitt var over, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å fungere i et nytt liv. Jeg gikk fra å være kone, mamma, barnehagelærer og faglig veileder til en ensom tilværelse med null energi, angstanfall og depresjon. 

Idag er jeg kvinnelig gründer, forfatterspire og ikke minst, samboer med min italienske drømmemann her på Sicilia. Nå vet jeg at livet mitt blir akkurat slik jeg ønsker at det vil være, og brenner for å spre min kunnskap og budskap om at kvinner setter av egentid uten å kjenne på dårlig samvittighet.

Jeg elsker sosiale medier og nettdesign, og har i et par tiår skapt og designet online som hobby for familie, jobb og idrettsklubber. Gleden ble stor da jeg forsto hvor nyttig denne pasjonen og kunnskapen ble i gründerlivet, og gleder meg nå enda mer over å kunne dele denne kunnskapen med andre! 

Sett deg på venteliste idag!

Vær av de første som får beskjed når Gründerhjertet åpner dørene igjen

Ved å melde deg inn, kommer du også på min e-post liste for nyhetsbrev. Avmelding når du ønsker.

Til deg fra meg ♡

Bare du kan skape de endringene som behøves for å gjøre drømmene dine virkelige! La 2023 bli ditt år! Dette kan bli starten på ditt nye liv og din karriere!

Månedsmedlemskap

349,-

Ingen bindingstid

  • Tilgang til Gründerhjertet Community
  • Webinar & Workshops
  • Gjesteforelesere
  • Hjertetreff hver mandag
  • Gründertreff hver måned
Sett deg på venteliste her

Årsmedlemskap

3.490,-

2 måneder gratis

  • Tilgang til Gründerhjertet Community
  • Webinar & Workshops
  • Gjesteforelesere
  • Hjertetreff hver mandag
  • Gründertreff hver måned
Sett deg på venteliste her

Ofte stilte spørsmål

Dørene til Gründerhjertet åpner om..

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Ikke lyst til å vente så lenge? Trykk her for å sende meg en melding!

Hver måned blir det Gründertreff der vi vil snakke om et bestemt tema som er viktig på din gründerreise som terapeut ♡

På disse treffene vil vi iblant få besøk av gjesteforelsere!

Herlige gründerkvinner som jobber med viktige tema vi trenger å vite noe om som gründere!

Tenk å kunne ta en kaffepause med kollegaer selv om du jobber alene? Det kan du i Gründerhjertet ♡

Hege

Jeg vil varmt anbefale å bli med i Gründerhjertet. Det er et herlig felleskap, spesielt for oss som jobber alene. Elisabeth er en varm, trygg og veldig kunnskapsrik person som tilrettelegger og hjelper deg med det du trenger. Jeg har blitt pushet og fått støtte i prosessen min og det setter jeg uendelig stor pris på. Det er godt å ha noen å spørre om alt teknisk som jeg selv ikke er god på, også er det godt å ha en heiagjeng i ryggen. Så er du usikker, prøv - det er en herlig gjeng der inne.

Maren

Jeg kan varmt anbefale Gründerhjerte til alle som søker et felleskap for å starte eller få en boost for sin terapautpraksis. Gründerhjertet er fullt av nyttig informasjon, kunnskap -både mht fag og alt praktisk du kunne ønske informasjon, støtte eller hjelp med. Jeg opplever nettverket som svært fleksibelt, der det er rom for å komme med ønsker om tema eller annet en ønsker innputt, kunnskap eller diskusjon rundt.

Elisabeth er den mest imøtekommende, kunnskapsrike og inspirerende jeg har møtt på lenge og skaper virkelig et levende og aktivt forum for alle der de er i sin prosess.

Sett deg på venteliste idag!

Vær av de første som får beskjed når Gründerhjertet åpner dørene igjen

Ved å sette deg på ventelisten, kommer du på min e-post liste for nyhetsbrev. Avmelding når du ønsker.