Wow! En av mine største drømmer har blitt til virkelighet!

Mar 05, 2024

Om du har fulgt meg en stund, og kanskje vært inne på min podcast og hørt min historie - så vet du at da jeg var på videregående så var min drøm og plan å jobbe i reiselivet. Jeg gjorde det også en stund, i både hotellbransjen og på flyplassen - dengang Fornebu flyplass på Snarøya. Derimot kom jeg meg aldri på hotellfagskolen slik jeg ønsket, og jeg ble heller aldri den reiselederen jeg hadde lyst til å være. 

Helt fra jeg kom til Sicilia, så har jeg drømt om å kunne dele det jeg kaller for Mitt Sicilia med andre kvinner. Det er mange grunner til det, og først og fremst er det fordi jeg brenner for at kvinner tar tid til seg selv UTEN å kjenne på dårlig samvittighet! Jeg brenner for at kvinner ser sin verdi og at de ER verdt både å bruke penger, opplevelser og ikke minst KVALITETSTID på seg selv! Jeg gikk glipp av denne muligheten i nesten hele mitt voksne liv, og den nydelige frihetsfølelsen jeg har kjent på siden jeg kunne puste igjen, er noe av det viktigste for meg å formidle til andre kvinner! 

NÅ har altså endelig drømmen min blitt virkelighet! I september inviterer jeg til en hel uke for kvinner her på Sicilia i samarbeid med VILJAREISER og min fantastiske reiseleder-kollega Trine Jansen fra KVINNER MED KRAFT. Trine og jeg har satt opp et helt nydelig program, og her får du et lite sitat fra reisen som nå akkurat har blitt lagt ut på Vilja sin nettside:

 

En reise gjennom historie, smak og personlig vekst

Drømmer du om en eksklusiv retreat hvor du kan koble av og være deg selv, omgitt av et fellesskap med inspirerende kvinner? Bli med på et unikt, siciliansk eventyr, hvor du våkner opp på den rolige landsbygda, starter dagen med meditasjon, deilig yoga ved bassenget eller morgenturer med refleksjon. La våre erfarne og trygge ledere, Elisabeth og Trine, ta deg med inn i et inkluderende fellesskap med fokus på individuell vekst og støtte. Her får du lov til å skinne akkurat som du er.

Elisabeth og Trine inviterer deg på en inspirerende workshop om selvledelse og livsbalanse, hvor du får verdifulle verktøy for personlig utvikling. De tar deg med på oppdagelsesferd i gamlebyene i nærheten; Ragusa Ibla, Modica og Scicli. Vi følger Elisabeths fotspor gjennom de sjarmerende gatene, hvor de skjulte perlene avsløres en etter en. Her blir det god tid til å utforske landsbyene på egenhånd og absorbere den autentiske atmosfæren.

Så, har du drømt om å oppleve mitt autentiske Sicilia? Da er virkelig dette reisen for deg!! 

Jeg gleder meg utrolig til å ønske disse herlige kvinnene som melder seg på hjertelig velkommen til denne magiske opplevelsen - som bugner av opplevelser, egentid og sosialt fellesskap! Les mer og sikre deg din plass: https://viljareiser.no/reiser/sicilia-egenkraft-kulturreise

Varm klem fra Elisabeth :)