Bli med på EQ-GRÜNDERUKE

på Sicilia mai/juni 2024!

Tenk deg å våkne på ditt eget nydelige, store rom og ta med deg kaffekoppen ut til bassenget, der du møter andre EQ-terapeuter i skyggen av sitrontrærne til en hjertevarm start på dagen!

♡ LES VIDERE OG SETT DEG PÅ VENTELISTE FOR 2024 

 

"Å få tid for seg selv i en hel uke, i vakre omgivelser, med god mat og gode samtaler, er et privilegium jeg setter pris på og vil gjøre mere av"

Sita, EQ-terapeut

Hva innebærer denne EQ-GRÜNDERUKEN?

Det bestemmer du egentlig helt selv avhengig av hva du ønsker å bruke uken til!

Jeg tilbyr deg dette:

Workation

Artemisia Resort ligger på landet i Ragusa, og har et deilig basseng med tilhørende boblebad i nydelige omgivelser. Ditt hotellrom inkluderer også din helt egen solseng og parasoll, som vil vente på deg når du ønsker!

Ved siden av bassenget finner du også en deilig pergola i skyggen som er perfekt for å sitte og jobbe utendørs! 

Har du lyst på massasje, så kan du booke en deilig halvtime eller time med hotellets massør, Luisa!

Inspirerende Hjertesamtaler 

Har du noen gang vært på reise sammen med andre som ikke er "inne i EQ-verdenen"? Da har du kanskje kjent på følelsen av ensomhet, kjedsomhet eller til og med oppgitthet, over at samtalene kun går utover eller stopper før hjertet på vei innover?

Veldig mange gründere kjenner på en lettelse over å være sammen med andre som forstår at du trenger å ta de bildene, svare på den e-posten eller bruke litt tid på mac´en.

Sånn er det også med oss EQ-terapeuter. Når vi har landet i oss selv og vet hva slags liv vi ønsker, begynner vi å bli ganske gode på å se hva slags liv og sirkler vi kjenner vi kan klare oss uten. 

En av de beste tingene med denne EQ-Gründeruken er stemningen som skjer når kvinnelige gründere som også er EQ-terapeuter kommer sammen! 

Hjertesamtalene, forståelsen og inspirasjonen er bare litt av det du vil oppleve ved å delta på denne unike uken med EQ-gründerkvinner like magiske som deg!

Opplev Mitt Sicilia

Den dagen jeg satte bena på øya for første gang, ble jeg forelsket. I naturen, historien, klimaet, kulturen, menneskene og ikke minst livsstilen - den deilige «leve-i-takt-med-meg-selv»-følelsen ♡

Disse dagene vil du også få muligheten til å oppleve mitt Sicilia gjennom sightseeing, matopplevelser og menneskemøter ♡

Jeg gleder meg til å få oppleve Sicilia gjennom dine øyne!

 

NYTT I 2024 - Mini Workshop m/ Elisabeth

Gjennom min kontakt med EQ-terapeutene i mitt community "Gründerhjertet" er det en ting som går igjen: "Hvordan finner jeg min identitet som EQ-terapeut? Hvordan finner jeg kundene mine - nisjen min? Trenger jeg en nisje? Kan jeg leve av å jobbe som EQ-terapeut?" Har du også tenkt disse tankene, så er du ikke alene!

Høsten 2023 lanserer jeg dette som en workshop og et onlinekurs. Blir du med på EQ-gründeruke på Sicilia i 2024 får du en liten VIP-versjon inkludert i mini-workshopen. En time felles, der jeg går gjennom mine moduler for oppstart, PLUSS en time 1-1, der du får veiledning ifht det som du lurer på spesifikt.

Jeg har kun 3 plasser 

Sett deg på venteliste idag - du forplikter deg ikke til reisen i 2024 ♡

Ved å sette deg opp på venteliste, vil du også få mine nyhetsbrev & invitasjoner til webinarer & workshops

Hvem er jeg, og hva er grunnen til at jeg inviterer deg til Sicilia?

Jeg heter Elisabeth, og jobber som EQ-terapeut online fra Sicilia. 

Gjennom mitt firma VOLO EQ-terapi har jeg skapt konseptet "Livets Bølger" der jeg inviterer kvinner til å våge å følge hjertet! Begynne å leve livet i balanse mellom hodet og hjertet, og sette seg selv først uten dårlig samvittighet! 

Etter å ha levd et helt voksenliv utenfor min egen kropp, fant jeg veien tilbake til meg selv og egenkjærligheten. Den veien ønsker jeg å dele!

De siste årene har jeg opplevd at så lenge jeg følger hjertet, så er jeg på rett vei! Uansett! Jeg valgte derfor å fortsette mitt liv her på Sicilia for tre år siden etter fire år med pendling. 

Disse årene har jeg funnet meg til rette her blant min sicilianske familie og venner, og etter hvert vokste det fram et ønske om å dele dette med flere kvinner - blant annet andre kvinnelige gründere!

Jeg visste at Mitt Sicilia var magisk, og det å høre andre kvinner oppleve det samme på Gründeruke, Hjertereise og EQ-Gründeruke her hos meg i 2022 & 2023 var helt amazing!

Mens du er på Gründeruke hos meg, får du også muligheten til å oppleve "Mitt Sicilia" med sightseeing & unike menneskemøter om du ønsker. Det kan bookes og deles opp som du ønsker før og underveis i din unike opplevelse!

Synnøve Woll fra @synnedesign (deltaker på Gründeruke 2022)

Magisk og takknemlig er vel det jeg tenker mest etter denne uken, det å kombinere varme og vakre Sicilia med jobb. Det å nyte dette vakre stedet, lade opp til en travel høst og muligheten til å jobbe når det er behov for det. Det er det jeg kaller for gründerfrihet.

Vi reiste fra Oslo lørdag 3 september og ble tatt imot på Catania flyplass lørdag kveld av Elisabeth fra Livets bølger og satt oss i hennes kjære Fiat Panda. Etter ca 1,5 times biltur trillet vi inn foran fantastisk vakre Artemisia Resort. Herlige 40 kvm rom med stor seng og lekkert bad. Men det aller beste for min del er det stor bassenget. Jeg elsker å bade og hver dag startet jeg der sammen med dagens første kaffe.

Turen var fullt med gode gründersamtaler, en fantastisk fotoshoot og turer til sjø og vakre byer. For meg som jobber med design ble jeg utrolig inspirert av flotte bygg og farger og fikk flere gode ideer til businessen min. Jeg anbefaler deg å søke på byene Ragusa, Scicli, Siragusa og min favoritt Modica.

Og Elisabeth fra Livets bølger er en utrolig fantastisk guide med masse kunnskap om Sicilia. Og jeg lærte så mye om Sicilia, ble vist steder jeg sikkert ikke hadde kommet meg til som “vanlig” turist, og jeg ble skikkelig forelska i denne flotte øya.

En uke gikk så altfor fort og 10 september satt vi på flyet tilbake til Norge. Jeg er full av inspirasjon og har virkelig fått ladet opp batteriene. Og jeg kommer helt klart til å gjøre det igjen.

Er du gründer og ønsker en herlig opplevelse sammen med andre grundere kan jeg virkelig anbefale denne turen.  Det å være sammen med andre gründere på workation er herlig, det er ingen som ikke forstår at du skal åpne macen litt og bruke litt tid på jobb.

Og det å ha muligheten til å jobbe fra akkurat der man ønsker i hele verden er en utrolig frihet. Så det er bare å booke plass for turene i 2023!

Sjarmerende Artemisia Resort tar deg imot med varme og vennskap

Dette idylliske hotellet ligger på landet ca. 10 minutter fra meg, og drives av en herlig, lokal familie. 

"Hotellet bar preg av kjærlighet og varme og god energi. Vi ble behandlet som dronninger"  Maria Hitsøy, LifeCoach

Her får du ditt eget spesielle hotellrom på 30m2 - kalt "Emotional Superior Single Room". Hvert hotellrom har også sin egen solseng ved bassenget.

Frokosten kan du innta i frokostsalen eller hagen.

Trykk HER for å bli bedre kjent med nydelige Artemisia ♡

Gunvor, deltaker på Hjertereise 2022

"En unik mulighet for å bli kjent med det autentiske Sicilia. Fantastisk mulighet for å oppleve kultur, historie, kulinariske spesialiteter og vakkert landskap. Men ikke minst, vakkert hotell i et nydelig område. Alt dette gir en vakker ramme for gode og selvutviklende samtaler i varm og trygg regi av Elisabeth.❤ En viktig reise for hjerte, kropp og sjel❤"

Hva med en gründer-fotoshoot mens du er her?

Som kvinnelig gründer selv så vet jeg hvor viktig det er å ha profesjonelle bilder til alt fra nettsider og blogginnlegg til Instagram-feed og Facebook-annonser! 

En del av pakken du kan kjøpe mens du er her på Gründeruke, er en fotoshoot med min dyktige fotograf Irene Nobile. Hun har et eget studio her i byen, og har spesialisert seg bl.a. på brand-fotografering.

Irene møter deg på den location og stil som du ønsker, og da vi hadde Gründer-fotoshoot i høst valgte vi hele 3 locations; hotellet, panoramautsikten mot og i gamlebyen, Ragusa Ibla.

Det ble en magisk opplevelse for alle, og ikke minst er prisen helt unik! €150 for shoot og 10 redigerte bilder!

Fotoshoot-pakken avtales med meg etter påmelding.

Hvor mye koster EQ-GRÜNDERUKE, og hva er inkludert?

11.997 NOK

NB! KUN 1.997 NOK i depositum ved bestilling!

INKLUDERT I PRISEN:

Hotellrom på 30kvm rom inkl. frokost og solseng ved bassenget

Transport t/r Catania flyplass - Artemisia Resort

Velkomstmiddag på hotellet v/ankomst

Mini-Workshop "Hvordan finne min identitet som EQ-terapeut?" v/ Elisabeth 

Innmelding etter frokost hver dag

Organisering av sted og transport til lunsj & middag

 

IKKE INKLUDERT:  flyreise tur/retur,  lunsj og middag alle dager (unntatt ankomstdag) samt sightseeing

FOTOSHOOT m/ Irene Nobile/Almafotografia:   Denne forhåndsbestilles og forhåndsbetales før ankomst

Så, fineste deg ♡

Jeg håper at du nå sitter og kjenner på den samme boblende følelsen som jeg har sittet med, mens jeg har satt sammen denne unike opplevelsen til deg! Sees vi?

"Always listen to your heart, because even though it´s on your left side, it´s always right" - Nicholas Sparks

Hjerteklem fra Elisabeth ♡

Har du lyst på egentid i bassenget?

Hold av din plass idag - kun 3 plasser i hele 2024 ♡

Ved å sette deg på venteliste, melder du deg også til mitt nyhetsbrev fra Sicilia. Enkel avmelding i e-posten.