Livets Magi

Jun 30, 2022

Jamen gikk det fort! Tenk at jeg har tilbrakt 6 uker ved havet - akkurat slik jeg manifesterte. Jeg kjenner at jeg fortsatt bruker tid på å ta innover meg hva som har skjedd den siste halvannen måneden. For det skjedde så utrolig mye mer enn jeg hadde planlagt - også helt andre ting enn jeg hadde planlagt. Misforstå meg da rett - til det bedre! Så mye til det bedre!! 

Min intensjon da jeg startet med å manifestere en leilighet ved havet, var at jeg kjente dypt inne i meg at jeg trengte å være ved havet da jeg ville begynne å skrive på boken min. Jeg bare visste at der ville jeg finne både den roen, kreativiteten og inspirasjonen jeg trengte for å begynne å føre boken jeg har i hodet ned på papiret. Først og fremst, jeg hadde helt rett! Havet er, for meg, et helt magisk sted, der jeg kjente at jeg slappet av både i kropp, hode og sjel. Ordene fløt. Kreativiteten fløt. Inspirasjonen fløt. Sammen med bølgene - noen ganger mye på en gang - andre ganger en og en del - ett og ett ord. Jeg kjente at jeg levde - akkurat her, akkurat nå! Synkront med meg selv og naturen. En helt nydelig følelse.

 

 

Denne levende følelsen skapte også helt nye ideer, tanker og planer. Jeg hadde allerede mange baller i luften, og den eneste måten jeg kan forklare det til deg på, er at jeg plutselig så en linje mellom disse ballene. Det ble veldig tydelig for meg hvilke jeg ville lande og hvilke jeg ville legge bort en liten stund. I et nett der jeg vet at de oppbevares trygt og godt inntil jeg kjenner at det er rett tid å hente de ut igjen. Eller ikke. 

Jeg har tatt opp igjen en bok jeg begynte å lese på mens verden sto stille våren 2020. Den er en nydelig liten bok skrevet av Elizabeth Gilbert (Spis, Elsk, Lev), og heter på engelsk «Big Magic - creative living beyond fear» I denne boken skriver hun om det å motta ideer, og at noen ganger kan du få en idé som virker helt super, men du har ikke tid og mulighet til å ta deg av den. Gjøre den til din. Få den til å vokse og blomstre slik den fortjener. Hvis du da legger den i nettet sammen med de andre ballene, så er det ikke sikkert den er der når du kjenner at du har lyst til å ta den opp igjen. Kanskje var det ikke hos deg den skulle lande nå likevel, også har den hoppet videre til neste person? Jeg syntes dette var en utrolig bekreftende måte å forklare dette på. For meg ble det en bekreftelse på at det ER helt normalt å miste inspirasjonen og gløden du hadde over en idé, mens du kjenner at kreativiteten fortsatt blomstrer - men for et annet prosjekt. For meg ble dette også en stadfestelse på at det er helt greit å ikke kjenne på dårlig samvittighet. Ovenfor tapt tid, tapt prosjekt, tapt inspirasjon og kanskje tilogmed, tapte penger. Det er nemlig en mening med alt. Jeg er fortsatt på vei - jeg er fortsatt i prosess - og jeg gleder meg over hver gang jeg blir vist en avstikker som viser seg så viktig for meg, at jeg ikke vet hva jeg ville gjort om jeg hadde gått forbi den. DET er magi, det!

 

Så, videre nå vil det fortsette å skje endringer i Livets Bølger. Bølgene vil fortsette med sine rolige og urolige dager, og det samme vil jeg. Etterhvert gleder jeg meg til å fortelle deg mer om hvor jeg lander - og hvilke ideer som fortsatt vil være med meg inn i dette nye landskapet. I mellomtiden nyter jeg deilige sommerdager - noen her ved min Mac og andre ved havet. Jeg ønsker deg også nytelsesrike sommerdager - samme hvor du er og hvilket vær du har. 

 

Varm hjerteklem fra Elisabeth