OlivenOpplevelse på Sicilia

Har du noen gang vært på ferie i Italia eller Hellas og drømt om å plukke oliven? 

Nå kan jeg tilby deg en helt unik opplevelse her på Sicilia!

 

"Dagen på landstedet med olivenplukking, god mat og gode samtaler var enestående."

Sita, deltaker Hjertekurs

Hva inkluderer OlivenOpplevelsen?

Egentid

Ditt hotellrom på 30kvm kalles for "Emotional Superior", har en stor seng og et nydelig bad.

I tillegg følger det med din egen solseng og parasoll ved bassenget, som venter på deg fra morgen til kveld. 

Faktisk er bassenget nattåpent, og kan også benyttes til et deilig nattbad om du ønsker.

Artemisia Resort ligger nydelig til på landet, og det er mulighet både for deilige gåturer og å finne deg små kroker der du kan kose deg med en kaffe eller et glass vin og en god bok.

Bli med på hele OlivenReisen

Vi tilbringer 1-2 dager på familiens landsted for å plukke alle 20 oliventrærne tomme for årets oliven. 

Deretter får vi være med til det lokale presseriet som familien bruker og oppleve hele prosessen fra oliven til olivenolje! 

Som en bonus på opplevelsen er vi gjester på landstedet og får smake på Mamma Marias nydelige, hjemmelagde sicilianske lunsj.

 

Opplev mitt Sicilia

Den dagen jeg satte bena på øya for første gang, ble jeg forelsket. I naturen, historien, klimaet, kulturen, menneskene og ikke minst livsstilen - den deilige «leve-i-takt-med-meg-selv»-følelsen ♡

Disse dagene vil du også få muligheten til å oppleve mitt Sicilia gjennom sightseeing, matopplevelser og menneskemøter ♡

Jeg gleder meg til å få oppleve Sicilia gjennom dine øyne!

 

Jeg har kun 3 plasser - sikre deg din idag!

Hold av et oliventre til meg!

Sita, deltaker på Hjertekurs 2022

Å få tid for seg selv i en hel uke, i vakre omgivelser, med god mat og gode samtale, er et privilegium jeg setter pris på og vil gjøre mere av. Hjertereiseuken gav meg nye perspektiv på meg selv, ny kunnskap, ny møte med fine mennesker og gode opplevelser og nydelig mat ❤️ Dagen på landstedet med olivenplukking, god mat og gode samtale var enestående. Møte med havet og bølgene var for meg som en meditasjon og gav meg energi og mod til å gå videre. Personalet på Artemisia resortet fikk deg til å føle deg mer hjemme en som gjest på et hotel. 

Hvem er jeg, og hva er grunnen til at jeg inviterer deg til Sicilia?

Jeg heter Elisabeth, og jobber som EQ-terapeut online fra Sicilia. 

Gjennom mitt firma VOLO EQ-terapi har jeg skapt konseptet "Livets Bølger" der jeg inviterer kvinner til å våge å følge hjertet! Begynne å leve livet i balanse mellom hodet og hjertet, og sette seg selv først uten dårlig samvittighet! 

Etter å ha levd et helt voksenliv utenfor min egen kropp, fant jeg veien tilbake til meg selv og egenkjærligheten. Den veien ønsker jeg å dele!

De siste årene har jeg opplevd at så lenge jeg følger hjertet, så er jeg på rett vei! Uansett! Jeg valgte derfor å fortsette mitt liv her på Sicilia for to år siden etter fire år med pendling. 

Disse årene har jeg funnet meg til rette her blant min sicilianske familie og venner, og etter hvert vokste det fram et ønske om å dele mine opplevelser med flere kvinner!

Jeg visste at Mitt Sicilia var magisk, og det å høre andre kvinner oppleve det samme på Hjertekurs og Gründeruke her hos meg var helt amazing!

Olivenplukkingen for deltakerne på Hjertekurset i 2022 ble en stor opplevelse, og derfor bestemte jeg meg for at jeg ville gjøre dette til en helt egen event i 2023.

I tillegg til flere Gründeruker og Hjertekurs i 2023, vil det også bli lansert en mulighet til å booke meg for å hjelpe til med å planlegge og organisere Jenteturer til Sicilia!  

 Vil du vite mer om min historie?

Les min historie

Sjarmerende Artemisia Resort tar deg imot med varme og vennskap

Dette idylliske hotellet ligger på landet ca. 10 minutter fra meg, og drives av en herlig, lokal familie. 

"Personalet på Artemisia resortet fikk deg til å føle deg mer hjemme enn som gjest på et hotell."  Sita, deltaker Hjertekurs 

Her får du ditt eget spesielle hotellrom på 30m2 - kalt "Emotional Superior Single Room". Hvert hotellrom har også sin egen solseng ved bassenget.

Frokosten kan du innta i frokostsalen eller hagen.

Trykk HER for å bli bedre kjent med nydelige Artemisia ♡

Hotellrommet ditt venter på deg!

Gunvor, deltaker på Hjertekurs 2022

"En unik mulighet for å bli kjent med det autentiske Sicilia. Fantastisk mulighet for å oppleve kultur, historie, kulinariske spesialiteter og vakkert landskap. Men ikke minst, vakkert hotell i et nydelig område. Alt dette gir en vakker ramme for gode og selvutviklende samtaler i varm og trygg regi av Elisabeth ❤ En viktig reise for hjerte, kropp og sjel ❤"

 Opplev den sicilianske gjestfriheten 

Høsten er magisk på Sicilia, og tid for unike opplevelser. Ønsker du å drøye sommeren, og fortsatt kunne ligge ved bassenget og bade i havet? Ønsker du å oppleve hvordan høsten skifter farge fra oransje til grønt i stedet for motsatt? Alt dette kan du også få i slutten av september ♡

Som takk for hjelpen med innhøstingen av årets oliven vil mine svigerforeldre Maria & Franco invitere deg på hjemmelaget, siciliansk lunsj! Mamma Maria bruker urter og krydder som vokser vilt på landstedet, og ellers kjøtt fra nabogården og fersk fisk fisket samme dag 10 minutter unna! Pappa Franco sørger for stemningen og vinen!

Blir du en av oss i september, vil du oppleve ren mindfulness mens du plukker fra ditt oliventre. Maria tror nemlig at trærne også er levende og ønsker derfor ikke å skade de, men i stedet plukke oliven for oliven. Jeg lover deg at det er en opplevelse du aldri vil glemme ♡

Når alt er plukket, så vil du få være med og se på olivenpressing hos den lille, lokale gården i nærheten som har presset oliven på gamlemåten siden 1946. Og selvsagt vil du få med deg din egen lille flaske med den dyrebare olivenoljen som du har vært med å plukke, hjem til Norge!

Sett deg på venteliste idag!

Har du lyst på en av de 3 stolene rundt matbordet til Mamma Maria? Eller ditt eget oliventre for en dag?

Ved å sette deg på ventelisten, så er du først med å få beskjed når påmeldingen starter!

Så, fineste deg ♡

Jeg håper at du nå sitter og kjenner på den samme boblende følelsen som jeg har sittet med, mens jeg har satt sammen denne unike opplevelsen til deg!

"Always listen to your heart, because even though it´s on your left side, it´s always right" - Nicholas Sparks

Hva venter du på? ♡ Hjerteklem fra Elisabeth ♡