KVINNE-RETREAT PĆ… SICILIA! GI DEG SELV LIVSGAVEN DU FORTJENER!

Min historie

Visste du at egenkjærlighet synes utenpå?

........

I 2016 var jeg separert etter 25 års ekteskap. Jeg hadde levd i en uvirkelig virkelighet. I en fasade. I et fangenskap. Som en fugl i et gyllent bur. Bare at buret kun var gyllent på utsiden.

I 25 år latet jeg som om det var gyllent også på innsiden. For andre - for mine barn - og for meg selv. Jeg latet som om det her var livet jeg var ment til å leve. Jeg latet som om jeg var fornøyd. Som om jeg hadde funnet mannen i mitt liv. Men innvendig kjentes det ut som om jeg var død.

I disse årene eksisterte jeg bare. Jeg levde ikke. Jeg gikk på eggeskall. Jeg forberedte meg hele tiden til nest utbrudd.

Jeg levde utenfor meg selv. I skam. I frykt. I en verden der jeg visste at jeg ikke ville holde ut stort lenger.

I 2016 satt jeg i min første egne sone. Min første leilighet leid alene. Livet mitt var helt snudd på hodet. Jeg hadde kommet meg ut. Jeg kjente meg fri. Jeg kjente meg tom. Jeg var så utrolig utslitt.

Jeg gikk i EQ-terapi. Jeg ville leve. Jeg ville opp av grøfta. Opp av senga. Jeg ville nyte denne friheten jeg ikke hadde kjent sien jeg var 19 år. Nå var jeg 45.

Sommeren strøk over kinnet. Jeg hørte fuglene. Nøt blomstene. Stillheten. Sola. Sommerfuglene. Dagene - og nettene - jeg kunne bestemme over selv.

Jeg kjente også ensomheten. Savnet etter et liv jeg ikke savnet. Det var slitsomt.

Midt i denne berg- og dalbane av sorg og glede kom han jeg hadde ventet på inn i mitt liv. Helt uventet. Jeg kjente det dypt der inne. Dette var han jeg hadde drømt om.

De neste 5 årene brukte jeg til å finne tilbake til meg selv. Jeg fant veien til å binde sammen den ungdomsjenta jeg hadde vært med erfaringene jeg hadde gjort meg de siste 25 årene for å bli den kvinnen jeg visste var der inne. Det var ingen lett jobb, men målet var fantastisk!

Nå lever jeg i den drømmen jeg hadde. Sammen med mannen i mitt liv. I en ny leilighet i et nytt land. Her har livet også bølgedaler. Vi takler de sammen. Uansett. Likeverdig. Likestilt. Med betingelsesløs kjærlighet.

Jeg er fortsatt i prosess. Likevel er det som natt og dag. Fordi jeg har med meg egenkjærligheten. Egenverdien. Jeg fyller på mitt beger. Da er det så mye lettere å ta imot. Og å gi til både meg og mine.