NB! KUN EN PLASS IGJEN 

til årets GRÜNDERUKE på Sicilia i september!

Tenk deg å våkne på ditt eget nydelige, store rom og ta med deg kaffekoppen og PC ut til bassenget, der du kan sitte og jobbe på din helt private solseng! 

♡ LES VIDERE OG BOOK DIN PLASS FOR 16. - 23. september 2023 

 

"For meg som jobber med design ble jeg utrolig inspirert av flotte bygg og farger, og fikk flere gode ideer til businessen min"

Synnøve @synnedesign

Hva innebærer denne GRÜNDERUKEN?

Det bestemmer du egentlig helt selv avhengig av hva du ønsker å bruke uken til!

I september kan jeg tilby deg dette:

Workation+

Artemisia Resort ligger på landet i Ragusa, og har et deilig basseng med tilhørende boblebad i nydelige omgivelser. Ditt hotellrom inkluderer også din helt egen solseng og parasoll, som vil vente på deg når du ønsker!

Ved siden av bassenget finner du også en deilig pergola i skyggen som er perfekt for å sitte og jobbe utendørs! 

Faktisk er bassenget åpent hele døgnet, så det er fullt mulig med nattbad om temperaturen tilsier det!

Kreative & inspirerende Gründersamtaler 

Artemisia Resort ligger perfekt til for å jobbe sammen både innendørs og utendørs. I tillegg til en nydelig pergola ved siden av bassenget, så har hotellet også et lite kurslokale som vi vil ha tilgang til i løpet av uken.

Samme om vi befinner oss på hotellet eller ikke, så vil dere altså få muligheten til å sitte og jobbe sammen gjennom oppholdet når dere ønsker.

Synnøve Woll fra SynneDesign er med på Gründeruken, og hjelper til med både Kajabi/Canva-tips om du trenger det i løpet av din jobbferie! 

 

Opplev Mitt Sicilia

Den dagen jeg satte bena på øya for første gang, ble jeg forelsket. I naturen, historien, klimaet, kulturen, menneskene og ikke minst livsstilen - den deilige «leve-i-takt-med-meg-selv»-følelsen ♡

Disse dagene vil du også få muligheten til å oppleve mitt Sicilia gjennom sightseeing, matopplevelser og menneskemøter ♡

Jeg gleder meg til å få oppleve Sicilia gjennom dine øyne!

 

Jeg har kun 1 plass igjen - sikre deg din idag!

Meld deg på her!

Hvem er jeg, og hva er grunnen til at jeg inviterer deg til Sicilia?

Jeg heter Elisabeth, og jobber som EQ-terapeut online fra Sicilia. 

Gjennom mitt firma VOLO EQ-terapi har jeg skapt konseptet "Livets Bølger" der jeg inviterer kvinner til å våge å følge hjertet! Begynne å leve livet i balanse mellom hodet og hjertet, og sette seg selv først uten dårlig samvittighet! 

Etter å ha levd et helt voksenliv utenfor min egen kropp, fant jeg veien tilbake til meg selv og egenkjærligheten. Den veien ønsker jeg å dele!

De siste årene har jeg opplevd at så lenge jeg følger hjertet, så er jeg på rett vei! Uansett! Jeg valgte derfor å fortsette mitt liv her på Sicilia for to år siden etter fire år med pendling. 

Disse årene har jeg funnet meg til rette her blant min sicilianske familie og venner, og etter hvert vokste det fram et ønske om å dele dette med flere kvinner - blant annet andre kvinnelige gründere!

Jeg visste at Mitt Sicilia var magisk, og det å høre andre kvinner oppleve det samme på Gründeruke her hos meg var helt amazing!

Her på Sicilia tilbyr jeg i 2023 derfor nå både Gründeruke og Hjertekurs. I tillegg vil det bli lansert en mulighet til å booke meg for å hjelpe til med å planlegge og organisere Jenteturer til Sicilia!  

 Vil du vite mer om min historie?

Da kan du lese mer her!

Synnøve Nygård fra @synnedesign

Magisk og takknemlig er vel det jeg tenker mest etter denne uken, det å kombinere varme og vakre Sicilia med jobb. Det å nyte dette vakre stedet, lade opp til en travel høst og muligheten til å jobbe når det er behov for det. Det er det jeg kaller for gründerfrihet.

Vi reiste fra Oslo lørdag 3 september og ble tatt imot på Catania flyplass lørdag kveld av Elisabeth fra Livets bølger og satt oss i hennes kjære Fiat Panda. Etter ca 1,5 times biltur trillet vi inn foran fantastisk vakre Artemisia Resort. Herlige 40 kvm rom med stor seng og lekkert bad. Men det aller beste for min del er det stor bassenget. Jeg elsker å bade og hver dag startet jeg der sammen med dagens første kaffe.

Turen var fullt med gode gründersamtaler, en fantastisk fotoshoot og turer til sjø og vakre byer. For meg som jobber med design ble jeg utrolig inspirert av flotte bygg og farger og fikk flere gode ideer til businessen min. Jeg anbefaler deg å søke på byene Ragusa, Scicli, Siragusa og min favoritt Modica.

Og Elisabeth fra Livets bølger er en utrolig fantastisk guide med masse kunnskap om Sicilia. Og jeg lærte så mye om Sicilia, ble vist steder jeg sikkert ikke hadde kommet meg til som “vanlig” turist, og jeg ble skikkelig forelska i denne flotte øya.

En uke gikk så altfor fort og 10 september satt vi på flyet tilbake til Norge. Jeg er full av inspirasjon og har virkelig fått ladet opp batteriene. Og jeg kommer helt klart til å gjøre det igjen.

Er du gründer og ønsker en herlig opplevelse sammen med andre grundere kan jeg virkelig anbefale denne turen.  Det å være sammen med andre gründere på workation er herlig, det er ingen som ikke forstår at du skal åpne macen litt og bruke litt tid på jobb.

Og det å ha muligheten til å jobbe fra akkurat der man ønsker i hele verden er en utrolig frihet. Så det er bare å booke plass for turene i 2023!

Sjarmerende Artemisia Resort tar deg imot med varme og vennskap

Dette idylliske hotellet ligger på landet ca. 10 minutter fra meg, og drives av en herlig, lokal familie. 

"Hotellet bar preg av kjærlighet og varme og god energi. Vi ble behandlet som dronninger"  Maria Hitsøy, LifeCoach

Her får du ditt eget spesielle hotellrom på 30m2 - kalt "Emotional Superior Single Room". Hvert hotellrom har også sin egen solseng ved bassenget.

Frokosten kan du innta i frokostsalen eller hagen.

Trykk HER for å bli bedre kjent med nydelige Artemisia ♡

Hotellrommet ditt venter på deg!

Maria Hitsøy fra @mariahitsoy.no

Tusen hjertelig takk for en nydelig workation Elisabeth. Fra jeg og Synnøve ble hentet på flyplassen, til vi reiste hjem var det magisk.

Hotellet bar preg av kjærlighet og varme og god energi. Vi ble behandlet som dronninger. 

Du Elisabeth viste oss de vakreste steder, og din mann viste oss også sin gjestfrihet med sin raushet. 

Det var mulighet også til å trekke seg tilbake om det var ønskelig, som også er fint.

Til stor glede ble det også arrangert foto shoot:)). Hotellets eier ordnet magisk veteran bil , og vi ble filmstjerner for en dag:)). 

Tusen hjertelig takk for en magisk uke på Sicilia. Anbefaler det varmt videre❤️

Klem Maria Hitsøy, Life coach og hypnoterapeut

Hva med en gründer-fotoshoot mens du er her?

Som kvinnelig gründer selv så vet jeg hvor viktig det er å ha profesjonelle bilder til alt fra nettsider og blogginnlegg til Instagram-feed og Facebook-annonser! 

En del av pakken du kan kjøpe mens du er her på Gründeruke, er en fotoshoot med min dyktige fotograf Irene. Hun har et eget studio her i byen, og har spesialisert seg bl.a. på brand-fotografering.

Irene møter deg på den location og stil som du ønsker, og da vi hadde Gründer-fotoshoot i høst valgte vi hele 3 locations; hotellet, panoramautsikten mot og i gamlebyen, Ragusa Ibla.

Det ble en magisk opplevelse for alle, og ikke minst er prisen helt unik! €150 for shoot og 10 redigerte bilder!

Fotoshoot-pakken legger du enkelt til når du melder deg på!

Hvor mye koster GRÜNDERUKE, og hva er inkludert?

11.997 NOK

NB! KUN 1.997 NOK i depositum ved bestilling!

INKLUDERT I PRISEN:

Hotellrom på 30kvm rom inkl. frokost og egen solseng ved bassenget

Transport t/r Catania flyplass - Artemisia Resort

Første kveld i et deilig hus med terrasse & morgenkaffe til strandutsikt & bølgeskvulp neste morgen

Velkomstmiddag 

Opplevelsen «Mitt Sicilia» m/ Elisabeth 

IKKE INKLUDERT:  flyreise tur/retur,  lunsj alle dager, alle andre middager enn nevnt over

FOTOSHOOT m/ Irene Nobile/Almafotografia:   Denne forhåndsbestilles og forhåndsbetales v/påmelding.

Sikre deg din plass idag!

Så, fineste deg ♡

Jeg håper at du nå sitter og kjenner på den samme boblende følelsen som jeg har sittet med, mens jeg har satt sammen denne unike opplevelsen til deg! Sees vi?

"Always listen to your heart, because even though it´s on your left side, it´s always right" - Nicholas Sparks

Hjerteklem fra Elisabeth ♡