Utsetter du å lage en egen Instagram for din business?

 

Bli med på

G R A T I S

SOMMER CHALLENGE

10. - 14. juni

 

Jeg snakker med så mange EQ-terapeuter som opplever det skikkelig utfordrende å være synlige på sosiale medier! Så utfordrende at det iblant går utover energien og gleden over å starte opp sin egen business!

Det synes jeg er skikkelig synd, og derfor inviterer jeg deg nå til å være med på en 

HELT GRATIS 5-dagers SommerChallenge

der du får tips til hvordan din business kan ha en Instagram-konto som er enkel, tydelig og moro å jobbe med uten at det tar vekk tiden fra det du egentlig vil - å gi terapi!

Alt skjer i en Facebook-gruppe, og hver dag kommer jeg på i en live-sending med tips nettopp for dette, og for å svare på dine spørsmål! Får du den ikke med deg live, vil den ligge i opptak så du kan se den når det passer! 

Det vil også komme annet innhold i FB-gruppen som vil hjelpe deg med alt du trenger å vite om promotering på sosiale medier!

Jeg har skikkelig lyst til at akkurat DU skal få det til, og vil gjerne dele med deg av min kunnskap og erfaring!

Derfor setter jeg av en hel uke nå i juni som vi kan møtes hver dag, og legge inn et ekstra gir på å vise verden hvem du er, og hvorfor mennesker som søker et godt liv skal kontakte deg!

Trykk på knappen under, og meld deg på årets morsomste og mest lærerike sommeruke for din business - helt gratis! Sees vi?

Ved å sende inn skjemaet, kommer du på listen for nyhetsbrev. Du melder deg enkelt av i e-postene når du ønsker.