FOR KVINNER SOM VIL HA TID TIL SEG SELV ♡ UTEN DÅRLIG SAMVITTIGHET!

Hva om du kunne finne veien tilbake til deg selv?

........

Har du tenkt på det? Finne tilbake til den tiden der du satte av tid til deg selv helt uten dårlig samvittighet? Eller har du kanskje aldri opplevd det i hele ditt liv? Å høre hvor verdifull & vakker du er?

Jeg kaller dette for hjertereisen ♡ Reisen fra hodet til hjertet.

Reisen som har skjedd i din historie som har gjort at du mangler forbindelsen og kontakten med hjertet ditt. "Følg hjertet", sier vi - men hvordan er det mulig om du har brukt hele livet ditt på å lytte til hva andre vil og mener du skal gjøre? Hva du skal føle?

I løpet av de 25 første årene av mitt voksenliv mistet jeg meg selv. Den ble stjålet fra meg uten at jeg engang merket at det skjedde. Hjertet mitt banket kun for mine barn. Resten av tiden var det frakoblet. Jeg var frakoblet fra mine følelser.

 Etter hvert som jeg våknet og etterhvert kom tilbake til meg selv, oppdaget jeg at det var store skår i gleden. Jeg var ikke forberedt på hva dette livet hadde gjort med meg, og hvor mye jobb det ville være å finne min nye normal der jeg kom først, og fikk livet mitt tilbake.

Vil du lese min historie? Klikk her ♡

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

........

Da er jeg glad for at du er akkurat her. Akkurat nå. Jeg tror på at ting skjer for en grunn. Det å kjenne på takknemlighet uansett, og å kunne finne det minste lille positive i det voldsomme negative kjenner jeg er en stor gave jeg har fått med meg gjennom å leve mitt liv. 

Det er nettopp derfor jeg vet at jeg har kommet meg ut av min mørke, lange tunnel for å dele mine erfaringer fra min hjertereise med deg ♡

Dette har blant annet blitt til en medlemsportal. En hjerteportal, om du vil. Et sted der du kan starte på din hjertereise, og få støtte og veiledning både fra meg og et community av andre sterke kvinner akkurat som deg!

Medlemsportalen min består av temamoduler, og hver måned slippes et nytt tema som vil hjelpe deg på din reise fra hodet til hjertet ♡

Veien jeg deler med deg i medlemsportalen har tatt form gjennom min egen transformasjon, og består bl.a. av tema som omhandler alt fra tid og takknemlighet til tillit, tilgivelse og manifestering. Gjennom video, arbeidshefter, lukket Facebookgruppe og LIVE-sendinger går jeg veien sammen med deg. 

Medlemsportalen har nå stengt dørene for sommeren. Vil du få beskjed når dørene åpnes i september? Sett deg på ventelisten!

Send meg beskjed når dørene åpnes

 

Det er så mye jeg ønsker å dele med deg, så i blant vil du også få tilgang til ekstra bonuser & annen inspirasjon!

 

Spørsmål du kanskje lurer på:

Tilbakemeldinger fra flotte kvinner på sin hjertereise:

Elisabeth, medlem i Medlemsportalen

"Jeg ble så glad da jeg fikk vite at Elisabeth skulle åpne sin egen medlemsportal og jeg var vel en av de første som ble med. Det er jeg virkelig takknemlig for. Hun tilbyr nydelige meditasjoner, gode og viktige temaer for alle og enhver. Å jobbe med disse temaene har gitt meg veldig mye både ift ettertanke og i praksis. Kvinnesirklene er helt supre for ikke å snakke om alt annet Elisabeth tilbyr. Denne medlemsportalen anbefaler jeg virkelig til alle som en. Takk Elisabeth ⚘️❤"

Sita, medlem i Medlemsportalen

"Jeg er takknemlig for fine samtaler med Elisabeth og nydelig meditasjoner. I 1til1 samtale ledet Elisabeth på sin milde og kloke måte samtalen slik at jeg fikk satt ord på tankene mine og hva det er jeg egentlig ønsker meg. Jeg ble introdusert for manifestering som jeg har tro på. Jeg kan anbefale medlemsportalen til alle. Takk Elisabeth”

Ønsker du en samtale før du bestemmer deg?

Klikk på linken for å booke en gratis samtale med meg ♡

Ja, jeg vil gjerne ha en gratis samtale ♡